• anky1
  • pvr 8
  • pvr 9

Op naar het CHJB 2014!

tuig5Het Concours Hippique Jumping Blaricum van 2013 krijgt een vervolg! Na een succesvolle comeback zal op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 juli 2014 dit unieke evenement weer plaatsvinden op Concoursterrein ’t Harde aan de Meentzoom te Blaricum.
 En ook in 2014 biedt het CH Jumping Blaricum aan jong en oud, in de top‐ en in de breedtesport, volop de gelegenheid zich te profileren in de dressuur‐ en de springdisciplines in de Categorieën I en III (de basis).
 Vrijdag is Flevum Business Dag, zaterdag wordt op het CH Jumping Blaricum de Finale van de KNHS Hartog Lucerne Trophy voor pony’s verreden en zondag is de Finale Dag.

Vanzelfsprekend vormt de hippische sport de hoofdmoot op het CH Jumping Blaricum 2014, maar ook, of misschien wel juist, voor bezoekers die niet of in mindere mate hierin zijn geïnteresseerd, zijn er volop activiteiten die de moeite van een bezoek waard zijn. Zo is er voor de jeugd het Kinderdorp Blaricum met als thema SPORT ‐ BEWEGEN ‐ SPELEN. Kinderen kunnen hier onder begeleiding meedoen aan verschillende sportieve activiteiten.

Voor de dames en heren is er een Promodorp met o.a. een keur aan Mode, Lifestyle, Body & Health.

Gezellig met uw gezin en/of uw gasten naar een prachtige Tuigpaardenshow kijken? Het kan allemaal op het CH Jumping Blaricum 2014 en bij dit alles zal het niemand ontbreken aan een natje en een droogje.

Zet vast in uw agenda:

  • Vrijdag 4 juli 2014: Flevum Business Dag, netwerkdag met seminar en keynote speaker. ’s Avonds een showdemonstratie Polo.
  • Zaterdag 5 juli 2014: Familie Dag met o.a. Finale KNHS Hartog Lucerne Trophy voor pony’s en diverse shows.
  • Zondag 6 juli 2014: Finale Dag met o.a. de Grote Prijs van Blaricum.

Het hele weekend is het Kinderdorp Blaricum, de eet/drink boulevard en is het Promodorp te bezoeken. Verder is er live muziek en een DJ, en uiteraard zal een scherm voor de voetbalwedstrijden niet ontbreken.

Adres

  • Postbus 67
    1260 AB Blaricum

Volg ons